Veden taika on taiteilija Jackie Brooknerin suunnittelema kelluva bioveistos Salossa. Veden taika on ympäristötaideteos ja TAIDEKO, joka pohjautuu laajaan ekologisen yhteistyöhön ja yhteisötaiteelliseen toteukseen. Veden Taika blogi esittelee teoksen eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen (2007-2010) sekä teoksen vaikutuksia ekologiaan (2010-) päiväkirjamuodossa.

Teoksen yhteisöllinen toteutus ja hankkeen koordinointi taiteilija Tuula Nikulainen/Aurinkoinen tulevaisuus ry. Yhteistyökumppanit Liikelaitos Salon Vesi ja Salon Seudun ammattiopisto. Ympäristötaideteos on Salon kaupungin prosenttitaide -hankinta keskus-jätevedenpuhdistamon laajennuksen yhteydessä. Blogin tekstit ja kuvat Tuula Nikulainen, ellei toisin mainita.

10.5.2011

Saaren kasvusto vihertää

Kelluvien biofilmireaktorien kasvustot vihertävät Naurulokkien pesintä on täydessä vauhdissa. Yhdyskunta näyttää saman suuruiselta kuin viime vuonna.Usvakivi näyttää siirtyneen paikoiltaan, samoin kiven kansi. Kannen suojaverkko on taipunut pois suuttimien päältä. Huoltotyöt voidaan suorittaa vasya pesinnän jälkeen. Lampi vapautui jäästä naurulokkien jo muutettua takaisin saarelleen.
Onkohan sama tukkasotka-pariskunta jotka pesivät saarilla viime vuonna?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti