Veden taika on taiteilija Jackie Brooknerin suunnittelema bioveistos Salossa. Teos koostuu kelluvista saarista, jotka ovat biopuhdistamoja sekä vesilintujen habitaatteja. Veden taika on ympäristötaideteos ja -TEKO, joka pohjautuu laajaan ekologisen yhteistyöhön ja yhteisötaiteelliseen toteukseen. Taideteko oli osa Halikonlahti Green Art -trilogian Waterways tapahtumaa. Veden Taika blogi esittelee teoksen eri vaiheet suunnittelusta toteutukseen (2007-2010) sekä teoksen vaikutuksia lammen ekologiaan (2010-) päiväkirjamuodossa.

Teoksen yhteisöllinen toteutus ja hankkeen koordinointi taiteilija Tuula Nikulainen/Aurinkoinen tulevaisuus ry. Yhteistyökumppanit Liikelaitos Salon Vesi, Salon ympäristötoimi ja Salon Seudun ammattiopisto. Ympäristötaideteos on Salon kaupungin prosenttitaide -hankinta keskus-jätevedenpuhdistamon laajennuksen yhteydessä. Blogin tekstit ja kuvat Tuula Nikulainen, ellei toisin mainita.

15.9.2009

Usvalaatikon äänieristys

2 kommenttia:

  1. Tämä oli hidasta puuhaa, kun piti sulattaa hiustenkuivaajalla eristeen liimapinta tms. metalliboksin laidoille. Lopuksi varmistettiin vielä eristeen pysyvyys teippaamalla ympäri koko laite.

    Lisäjännitystä toi usvalaitteen ajastuksella toimiva kylmä kylpy eli itse usva. ;o)

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä maalinpoistoon tarkoitettu lämpöpuhallin, mut tehot varmaan samaa luokkaa : )

    VastaaPoista